Πρόγραμμα Εξετάσεων

 Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Πρόγραμμα Προαγωγικών & Απολυτήριων Εξετάσεων

                                             Περιόδου Μαΐου - Ιουνίου 2018

 

Αιτήσεις Πανελληνίων 2018

 

panellhnies

Από σήμερα Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου  θα πρέπει οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ  που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπ. Παιδείας.

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του.

Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

  1. Πατήστε εδώ για την εγκύκλιο υποψηφίων ΕΠΑ.Λ.

  2. Πατήστε εδώ για την εγκύκλιο υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ. έτους 2018, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μαθητές

elegxoi proodou a

Προς Γονείς-Κηδεμόνες 

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Κάτω Κορακιάνας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου σας καλούμε την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο χώρο του Σχολείου προκειμένου να ενημερωθείτε για τη φοίτηση και την επίδοση των μαθητών και να παραλάβετε τους ελέγχους του Α'  τετραμήνου.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΛ ΚΑΤΩ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ

  • Τηλέφωνο: 26610 91910


Υπέυθυνος Περιεχομένου/Υλικού:
Πισσάνος Γεώργιος